Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Oplev Florencio kanalisere malerier, på Sostrup Slot fredag d. 30/9 kl. 18-22

Den 30. september inviterer Sostrup Slot indenfor til en hel unik oplevelse, når trancemaler Florencio besøger slottet. Florencio går i trance og stiller sig til rådighed som kanal for afdøde kunstmalere som Rembrandt, Da Vinci, Monet, Van Gogh, Manet, Krøyer og Carl Nordström blandt andre. Florencio maler igennem hele forløbet i halv-trance, ofte med lukkede øjne. - Entré: 100 kr.


Oplev Florencio kanalisere malerier.
Malerierne vil blive udloddet til de interesserede mod kontant betaling. De skal tages med hjem samme aften - husk at de er våde, da de er malet med oliemaling. Prisen for malerierne er mellem 1.000-1.500 kr. alt efter størrelse. Overskuddet fra malerierne samt selve arrangementet går til at drive den sociale institution Comunidade M. de Nazaré i Brasilien. Florencio og hans assistenter er frivillige. Ingen i Florencios gruppe tager honorar for den tid de bruger på dette arbejde.

Om Florencio:
Den brasilianske trancemaler er uddannet Pædagog, Regressionsterapeut, og har en kandidat grad som sygeplejerske, med speciale i traume patienter. Han arbejder som selvstændig konsulent og underviser i "Pinus Longevus", institut for efteruddannelse af sundhedspersonale. Han forsørger sig selv via dette arbejde. Florencio malede i trance for første gang som 17-årig, hvor han malede 10 malerier i totalt mørke. Florencio kan ikke male uden for trancen.

Yderligere information:
20 43 91 55 eller info@sostrup.org

Der vil være mulighed for at købe kaffe, the, vand og kage.

Benyt også muligheden for at gå en tur i den skønne slotspark eller besøge restaurant Sostrup Slot inden arrangementet.

Det er hér dét sker:
Sostrup Slot
Maria Hjerte Engen 1
Gjerrild pr.
8500 Grenaa
Tlf: 20439155
www.sostrup.dk

Kilde: Sostrup Slot.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam