Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Folkeklubben giver koncert i Pavillonen i Grenaa torsdag d. 16/3 kl. 20

Popsang til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Det er musik og tekst, der tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i. Folkeklubben udsendte d. 26.august 2016 deres tredje album "Slå flint!" - en plade, der fuldender en trilogi, som startede med Nye Tider i 2013 og Danmarksfilm i 2014. Inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver. - Entré: 195 kr.


Folkeklubben.
Førstesinglen "Overlæge Jacobsen" har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og indspillet under en heftig turnéaktivitet, der har spændt vidt; fra sognegårde, kroer musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaller. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock´n´roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

Stor Danmarksturné:
På debutalbummet "Nye Tider" delte sange som "Fedterøv" "For Pengene" lussinger ud på spillesteder og radioer landet over. På 2´eren "Danmarksfilm" tog bandet den snørklede vej ud i et Danmark, der spænder fra Dybbøl i syd til den fiktive Rimmerby Strand i nord. Over Bagenkop Havn og værtshuset på Vesterbro til Djævlebakken ved Psykiatrisk Hospital i Aarhus: "Det er smukt. Det er større end du troede. Det er godt for det, der er oppe i dit hoved. Siden november 2016 har Folkeklubben været på en stort anlagt "Slå flint!"-tour Danmark rundt, under mottoet "uden galskab, ingen lidenskab".

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam