Tak til
 


  
17/01 2019

En aften med Michelle Birkballe og Band på Rosmus Skole torsdag d. 17/1 kl. 18

Rock I Rusk præsenterer en aften med Michelle Birkballe og band inkl. lækker buffet. Foreningen bag Rock I Rusk inviterer til en hyggelig aften med lækker mad og god musik i fællesrummet på Rosmus Skole. Michelle Birkballe har skabt sig en karriere som en af de få danske kvinder der spiller Blues-Rock. Hun har selv stået på scenen til Rock I Rusk og derfor glæder hun sig til at komme forbi for at vise hvor langt hun er kommet på den danske musikscene.


Michelle Birkballe og Band.
Inden koncerten bliver der serveret en lækker buffet, og der sælges Øl, Vand og Vin.

Program:
17:30 - Dørene åbnes
18:00 - Buffet
20:00 - Koncert med Michelle Birkballe
22:30 - Arrangementet slutter

Michelle - den jyske, hæse sangerinde, som både kan synge følsomme ballader og give den som rå, hæsblæsende rocksangerinde. Hun startede allerede som barn, hvor hun dannede et børneband, medvirkede i musicals, som 12 årig begyndte hun at spille guitar, og som 18 årig flyttede hun til Århus hvor hun ernærede sig som rengøringskone og som værtshus musiker. Dannede som 20 årig et band hvor de udelukkende spillede hendes egne sange - sidenhen har hun været fast inventar på de danske scener rundt i landet samt udgivet 6 albums - både på dansk og på engelsk. Hun har sågar også spillet opvarmning for Status Quo, Walter Trout og Bon Jovi. - Entré: 250 kr.

Michelle er en storyteller, og formår at fortælle sine historier, og synge hendes sange, så man bliver helt grebet, og som oftest er hun så hudløst ærligt at det går lige i hjertet på publikum.

Og så dén der helt specielle hæse, sødmefyldte stemme og musikken der bærer præg af at hun helt klart er en rock and roller af den gamle skole. Hendes egne tekster krydres med favoritter fra blues-rock-kataloget i helt personlig fortolkning. Hele vejen igennem: Old school rock&roll. Michelle har tidligere spillet på dansk, men egner sig bare bedst til sit amerikansk inspirerede blues rock, så man kan være sikker på man får en aften med hæsblæsende stemme, et swingende band og masser af gode historier. Tænk Janis Joplin, tænk Suzi Quatro og Bonnie Raiit - og tilsæt så lige dén der helt specielle, hæse Michelle-sødme. Michelle SKAL bare opleves live.

Arrangør:
Rock I Rusk Kulturelle Støtteforening
Bispemosevej 5
8444 Balle
www.rockirusk.dk

Det er hér dét sker:
Rosmus Skole
Bispemosevej 5
Rosmus pr.
8444 Balle
Tlf: 86337700
http://rosmusskole.skoleporten.dk/sp

Kilde: Rock I Rusk Kulturelle Støtteforening.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem på din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam