Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Endnu en elitespiller til Grenaa Badminton Klub

GBK’eren Mathias Moldt Baskjær, der spiller U-13 2. Ã¥rs, benyttede et stævne i Nr. Ã…by pÃ¥ Fyn i pÃ¥sken til at kvalificere sig til Eliterækken.

Mathias vandt i single og sammen med sin doublemakker, Christian Brobjerg fra Hammel, vandt de herredoublen. Mathias havde halvdelen af de krævede point i forvejen, så han var godt tilfreds med sit spil. Han kan nu sammen med Christian starte den nye sæson som U-15-spiller i Mesterrækken.
Mathias har længe ligget til at rykke op, men har været lidt uheldig med lodtrækninger til diverse stævner, hvor han har mødt den senere vinder lige efter puljekampene. Mathias startede sæsonen som A-spiller, så det er noget af en udvikling han har gennemgået. Mathias har deltaget i fællestræning gennem hele sæsonen både med Djurs Badminton og talenttræning under DGI.
I påsken var han også med på holdet, der under Djurs Badminton vandt deres pulje, blev kredsmester og kvalificerede sig til Jydsk Mesterskab for hold i april.
Endelig i påsken deltog Mathias og Christian i Aros Cup i Viby. Det er et blandet elite/mesterrække stævne med deltagere fra mere end 10 europæiske lande. Blandt andet de bedste fra England, Holland, Finland og Sverige. Mathias vandt en kamp og tabte så til nr. 1 i Holland. I double vandt de den første kamp, men tabte så klart til de bedste fra Skotland. Men det var nogle fine kampe og drengene fik en kæmpe oplevelse. De fik snakket lidt med de andre spillere og fik set, at de godt de kan være med.
Mathias er meget seriøs med sin sport, er hjælpetræner om onsdagen, træner selv 3 gange om ugen og vil bruge en uge af sin sommerferie på sportscamp. Og så håber han, at der bliver sommerferieaktiviteter i klubben, for der vil han også gerne hjælpe.

Kilde: Grenaa Bladet

sof


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam