Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Hvorfor lyver V-folkene?

En mand fra SF i Randers kommer i det følgende med talrige eksempler på, hvad han anser som V-statsministrenes lemfældige omgang med sandheden:

”Vi danskere har de sidste 10 Ã¥r været vidner til, at ledende Venstre-folk gang pÃ¥ gang har svært ved at fortælle sandheden om dén politik, de fører. Anders Fogh Rasmussen lagde linjen, da Venstre overtog regeringsmagten sammen med Det Konservative Folkeparti.
For at tækkes sin gode ven George W. Bush sendte Anders Fogh Danmark i krig mod Irak. Dét skete på et falsk grundlag og på en løgn fra Folketingets talerstol.
Jeg husker også farcen sidst, da posten som generalsekretær i Nato skulle besættes.
Anders Fogh benægtede til det sidste, at han var kandidat. Det var jo også kun det danske folk, han holdt for nar (han burde skamme sig).
I Lars Løkkes tid som sundhedsminister lagde vi ører til den ene usandhed efter den anden i forbindelse med overbetalingen af de private hospitaler. Det er som om, løgnene ingen ende vil tage for Venstre.
Mandag d. 5. december vil gå over i historien som dén dag, Lars Løkke igen afslørede sit manglende format som statsmand. Første gang var under COP15 i København, og nu da han skulle møde pressen om håndteringen af Helle Thornings skattesag.
Det var svært for ham at svare på dét simple spørgsmål, om han i Venstre havde deltaget i møder, hvor Helle Thornings skattesag havde været på dagsordenen. Han var åbenbart uforberedt til, hvad han skulle svare, så vi tv-seere blev vidner til en gang papegøjesnak af værste slags.
Tirsdag kunne Lars Løkke pludselig huske, at skattesagen var drøftet nogle gange, men at man ikke kunne finde på at sætte en ulovlig lækage i værk. Det er da vist kun de mest blåøjede Venstre-folk, der tror på dét udsagn efter den svinske valgkamp, vi har været vidne til i 2011.
Et godt rÃ¥d til Venstre-folk: Hold jer til sandheden! Den er nemmest at huske.”

Kilde: Skrevet af bestyrelsesmedlem Michael Povlsen fra SF Randers i Randers Amtsavis d. 8. december.

/Bjarke & Rex.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam