Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Mere om Randesegnens konkurs

I de lokale medier har man i den seneste tid kunnet høre om mulige huslejestigninger for lejere også i Syddjurs. Et bestemt Randers-selskab har angiveligt lejet ulovligt ud til en masse mennesker:

”Med konkursen i Randersegnens Boligforening 8.12. er der opstÃ¥et en ny situation for os, der bor i Randersegnens 345 boliger her i Syddjurs Kommune.
Usikkerheden er særlig stor for de lejere, som i god tro har lejet sig ind i ulovligt byggeri - bl.a. på Ternevej i Mørke. Dels i de 10 boliger, hvor indflytning allerede er sket. Og dels i de 10 næste boliger, som efter planen skal være klar til indflytning om 3-4 måneder (jeg tør næsten ikke skrive datoen 1. april!).
Men også lejeboliger på Åkærsvej i Rønde (dog kun 2 af de 4 "blokke" her) og på Brugsbakken i Vrinners er nævnt som særlige problem-steder.
Hvad problemerne de nævnte steder går ud på, kan du læse mere om på Randers Kommunes hjemmeside, idet kommunen 8.12. offentliggjorde den 48 sider lange rapport med Anders Rønnebro som hovedforfatter.
Rønnebro er nu rejst hjem til Århus for at genoptage sin funktion som direktør for Arbejdernes Andelsbolig Forening. Tilbage på Randersegnen efterlader han en særdeles grundig og skarp analyse af Randersegnens ulovlige praksis - også hér i Syddjurs.
Redegørelsen slutter af med at konkludere, at en konkurs-begæring ville blive uundgåelig. Især fordi Østjydsk Bank truede med konkurs, hvis ikke de inden 3 dage fik indfriet en kredit på mange millioner kr.
Så valgte Rønnebro selv at få konkursen på plads ved Retten i Randers torsdag morgen og kom derved banken i forkøbet.
Men hvad sker der nu med de 345 lejeboliger i Syddjurs? Dét hører vi forhÃ¥bentlig mere om næste uge.”

Kilde: Skrevet af Ole Kragelund fra Rønde i Lokalavisen d. 11. december.

/Bjarke & Rex.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam