Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Norddjurs overholder reglerne Per Dalgaard !

Formanden for miljø- og teknikudvalget i Norddjurs forsvarer her angreb mod Norddjurs Kommune fra Per Dalgaard fra Dansk Folkeparti.

"Svar til Per Dalgaard.

Først vil jeg gerne takke for din bekymring for medarbejderne i Norddjurs Vej- og Park afdeling, men jeg må også helt afvise dine påstande om, at de gør noget ulovligt, når de tager kommunens biler med hjem.

Du har ret i, at der er en skatteregel, som betyder, at kørsel til faste arbejdssteder er privat kørsel. Men i vores tilfælde handler det i stedet om kørsel til skiftende arbejdssteder. Dette er ikke at betragte som privat kørsel og er fuldt ud lovligt. Jeg kan oplyse, at medarbejderne er informeret om reglerne for brug af køretøjer, og at de enkelte køretøjer har været fremstillet for SKAT med anmodning om bindende tilsagn om lovlighed for anvendelse.

Jeg håber, at ovennævnte er tilstrækkeligt til at fastslå, at ingen medarbejder i Norddjurs Vej og Park afdeling gør noget ulovligt, når de tager kommunens biler med hjem. Medarbejderne og ledelsen skal derimod have ros for denne ordning, der årligt sparer kommunens borgere for rigtig mange penge - for alternativet er, at alle medarbejdere først skulle mødes på en materielgård for så at køre ud til arbejdsopgaverne. Det siger sig selv, at det er rigtig mange arbejdstimer, vi tjener hjem på, at medarbejderne har deres køretøjer med hjem.

Med hensyn til om parkering af kommunens køretøjer i fritiden skulle være til gene for medarbejdernes naboer kan jeg blot oplyse, at jeg ikke har kendskab til, at dette skulle være et problem."

Kilde: Jens Meilvang (V), formand for miljø- og teknikudvalget i Norddjurs, i Lokalavisen d. 3/1.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam