Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Aktivitetskalenderen er mange lokalområders smertensbarn

Endnu er der stadig mange som savner en brugervenlig og ajourført lokal aktivitetskalender med oversigt over stort og småt i både det absolutte nærområde og i de tilgrænsende lokalområder.

"Mens de fleste større byer har aktivitetskalendere på nettet ser det mange steder anderledes ud på landet.
Når lokalområdets frivillige og andre arrangører mødes og drøfter udfordringer og ønsker, falder snakken jævnligt på savnet af den lokale aktivitetskalender.
Nogle områder har kalenderen på plads, mens en stor del stadig har den som et ønske.

Bruges af de få

I Ådalsområdet har Lokalrådet i Ådalsområdet valgt at lave en intern kalender.
På trods af dét er der jævnligt i årenes løb rejst ønsker om at få en aktivitetskalender, da den nuværende kun bruges af de få og ikke dækker behovet.
Få kilometer derfra har det nye distriktsråd i Mørke for nylig fået 20.000 kroner til udvikling af områdets aktivitetskalender.

Og tager man videre rundt på Djursland, støder man sikkert på yderligere en række lokalsamfund som hver især sukker efter oversigtsmulighed over de lokale aktiviteter.
Anderledes ser det ud i de lidt større byer, hvor langt de fleste har tilgang til mindst én velfungerende aktivitetsoversigt.

Mangler funktioner

På Djursland har Nord- og Syddjurs Kommuner i samarbejde med Destination Djursland lavet djurslive.dk - baseret på data fra Kultunaut.

Tanken med at lave hjemmesiden og basere den på fælles data fra Kultunaut er rigtig god, da det er muligt fra alle hjemmesider på Djursland at linke til djurslive.dk uden selv at skulle bruge tid og penge på at få funktionen til at fungere.
Men desværre mangler djurslive.dk i dag en række funktioner for at fungere optimalt, dække behovet og udnytte de muligheder, der vitterligt er."

Kilde: Mogens Greve i Adresseavisen Ebeltoft, søndag d. 11/1.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam