Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Virkelighedsflugt, drømmerier og fri fantasi Wistoft

Her kommenteres Lars Norman Thomsens interview-artikel i Lokalavisen om Claus Wistoft, - som vi bragte her fredag d. 13/1.

"Claus Wistoft (V) udbreder sig i lokalaviserne om forløbet af konstitueringsforhandlingerne og den førte politik i byrådet, og hvad han håber det næste kommunevalg vil bringe.

Der er dog kun en af tingene der passer til virkeligheden, og det er, at Claus Wistoft(V) gerne vil være borgmester.

Virkelighedsflugten slår sig rigtigt løs vedr. valget af Kirstine Bille (F) som borgmester.
Det hele startede jo med at Claus Wistoft (V), sammen med S og C lukkede sig inde og i hemmelighed lavede en aftale med Claus Wistoft (V) som borgmester, og ingen forhandlinger med byrådets øvrige partier.

Men aftalen lavet med lukkethed og huj og hast holdt heldigvis ikke.

Havde S, SF og R mødtes på valgnatten som aftalt, så havde oplægget været en S borgmester og forhandlinger med alle byrådets partier.

Claus Wistoft (V) havde intet at gøre med, at det ikke blev Jesper Mathiesen (A) men Kirstine Bille (F) der blev borgmester. S, SF og R flertallet sikrede denne aftale, resten af konstituerings-forhandlingerne blev forhandlet på plads mellem alle byrådets partier i fuld åbenhed. Det var jo ikke det ,der lige var Claus Wistofts (V) plan.

Den fri fantasi florerer når Claus Wistofts siger, at der føres borgerlig politik i denne byrådsperiode. Nej der føres Sund Fornuft politik.

Første mål var, at økonomien skulle i balance, dernæst skulle medarbejdere og borgere inddrages i et hidtil uhørt omfang i det politiske arbejde, og byrådsarbejdet skulle foregå i så bred enighed som muligt.

Resultatet er: 2 budgetforlig vedtaget af næsten hele byrådet, en stor indsats og bidrag fra borgere og ansatte, der har givet mulighed for at omlægge den kommunale service bedre og billigere. I dag er der styr på budgettet, kommunen er ikke mere under administration. Vi er nu herre i eget hus.

Nej, Claus Wistoft (V), ren Venstre politik er jo lukkethed, hemmelighedskræmmeri, krav om lønnedgang for alle kommunale ansatte, men I kan jo heldigvis også samarbejde, når I bliver tvunget til det.

Jeg glæder mig til det kommende kommunevalg, og håber, at dem der graver en grav for andre, falder i den selv."

Kilde: Eigil Holm Nielsen (SF), i Lokalavisen torsdag d. 12/1.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam