Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Leif Lahn Jensens troværdighed er i bund

Frands Jensen fra Søby er blevet fortørnet over Leif Lahn Jensens beskrivelse af det danske samfund som en synkende skude som et resultat af Lars Løkke Rasmussens regeringtid. Vi bragte Leif Lahn Jensens indlæg d. 14/1.

"Den 13. januar 2012 skrev Leif Lahn Jensen (A) MF valgt i Djurskredsen denne svada om Lars Løkke.
"Lars Løkke gav os en synkende skude, som var ved at nå bunden. Vi fik heldigvis smidt kaptajnen over bord, og skal nok få skibet op til overfladen igen, men det kan vi desværre ikke gøre på kun 100 dage."

I dag den 16. januar 2012 kan man på internettet læse:

Dansk Økonomi ligger i top.
12 lande i verden, der har en AAA –karakter. Danmark er med i eliten.

Leif Lahn Jensen skriver, at de ikke kan få den synkende skude op igen på kun 100 dage.
Leif Lahn Jensen. Redegør så lige for, hvem der er skyld i, at Dansk Økonomi ligger i top. At Danmark er et ud af 12 lande i verden, der har karakteren AAA?"


Redaktørens kommentar:

Når et kreditvurderings selskab vurderer danske forhold til AAA er det kun udtryk for at pågældende selskab vurderer risikoen ved lån til Danmark for lille. - Det er på igen måde en vurdering af almindelige menneskers livskvalitet i det danske samfund, - et kriterie som Leif Lahn Jensen må anses for at lægge tilgrund for sin vurdering af resultaterne fra Lars Løkke Rasmussens regeringtid.
At tælle æbler som var de pærer, for at kunne dømme en politisk modstander til at være utroværdig, det er den slags usaglig debatkultur som vi ikke har brug for . . .
Vi må forlange af os selv og hinanden at en ærlig bestræbelse på alsidig sanddruhed står over interessepolitisk motiv i debatten, - ellers bliver vi først for alvor utroværdige.


Kilde: Frands Jensen, Søby ved Hornslet i Adresseavisen tirsdag d. 17/1.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam