Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Helle Thorning-Schmidts håndværkertilbud

Den tidligere Venstre-borgmester i Randers og nuværende MF´er Michael Aastrup Jensen fortsætter hér sin uforsonlige bekæmpelse af statsministeren og hendes regering.

"Dansk økonomi klarer sig ikke fantastisk, men sammenlignet med de fleste andre europæiske lande, er vi langt bedre stillet.
Det skyldes især, at vi i Venstre i de gode tider prioriterede at betale af på vores udlandsgæld og holdt et vågent øje med udgifterne. Vi overtog et underskud på langt over en kvart billion og forvandlede det til et overskud på et to-cifret milliardbeløb. Det er således med god grund, at vi fortsat befinder os i den efterhånden meget eksklusive kreds af verdens eliteøkonomier, der i skrivende stund er blevet reduceret til blot 12 lande.
Regeringens påstand om, at de har overtaget et håndværkertilbud er derfor skudt helt ved siden af.
Ganske vist er dansk økonomi ikke noget liebhaverbyggeri med en pletfri tilstandsrapport, men i modsætning til andre europæiske økonomier er det ikke K2´erne og K3´erne, der dominerer vores økonomi.
Socialdemokraterne, SF og de Radikale forsøger behændigt at sælge de mange afgiftsstigninger som deres forsøg på at rette op på dansk økonomi. Virksomhederne og deres ansatte står imidlertid i kø for at fortælle regeringen, at det, de sælger som medicin, er det rene gift, og at højere afgifter i sidste ende vil betyde, at fabrikkerne lukker og arbejdspladserne flytter ud af Danmark.
Helle Thorning-Schmidt har med andre ord fået udleveret nøglerne til et solidt hus, der på alle måder er forberedt på et økonomisk uvejr. I stedet for at tænke fremad har hendes regering hevet taget af og slået løs på soklen. Dermed er de ved at forvandle det hele til et vaskeægte håndværkertilbud."

Kilde: Michael Aastrup Jensen (V), MF, valgt i Østjylland, i Lokalavisen Norddjurs, onsdag d. 18/1

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam