Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Fortjent opnormering i Norddjurs

Formanden for Børne- og Ungdomsudvalget i Norddurs, Mads Nikolajsen (SF), beretter her om en øget ressourcetildeling til daginstitutionerne i Norddjurs.

"Daginstitutionerne i Norddjurs Kommune vil fra i Ã¥r opleve den første opnormering i Norddjurs Kommunes tid. Ressourcetildelingen hæves fra 6,9 til 7,9 millioner. Det er ikke store beløb, nÃ¥r det fordeles pÃ¥ de enkelte børnehaver og vuggestuer. Men det er for en million kroner flere ”hænder til børn”, og det er tiltrængt og fortjent. Opnormeringen er en af flere budgetforbedringer, der skal give et bedre børneliv. Via en tidlig indsats kan vi bedre forebygge, at børn kommer i klemme.
Der tilføres også ressourcer overført fra de besparelser, vi har gennemført på ledelse og administration ved dannelse af børnebyer og område Grenaa. Det varer lidt endnu før den forbedring er klar til udmøntning.

Norddjurs Kommune har ligget meget langt nede i rækken af danske kommuner, når det gælder normering i og midler til daginstitutioner. Også på den baggrund er det en fortjent opnormering vi har gennemført i Norddjurs.

Heldagstakster pr. måned i daginstitutionerne for 0-2 års børn i Norddjurs er nu 2.963, for 2-3 årige 2.155 og for børnene på 3-6 år er den 1.347. Der er en stigning i forældrebetalingen på henholdsvis bare 15, 11 og 7 kr./måned. Anholt har lavere takster og en lidt anden ordning end på fastlandet."

Kilde: Mads Nikolajsen (SF), Form. for Børne- og Ungdomsudv. i Norddurs, i Lokalavisen søndag d. 29/1.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam