Roendeportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Bæredygtighed - en radioudsendelse fra LiveRadioKalø tirsdag d. 19/2 kl. 19

Hvad er bæredygtighed ? - Forskellige kompetente personer fra Djurslandsområdet hjælper os med at definere begrebet. - Den levende radioudsendelse bliver denne gang til i et samarbejde mellem Bærdygtighedens Hus i Greaa, Danmarks Naturfredningsforening i Syddjurs og Syddjurs Lokalradio. Udsendelsen optages i Fish-á-Deli Cirkusteltet og publikum inviteres til at komme og være med. Fish-á-Deli Cirkusteltet åbner for gæster fra klokken 18.30 og serverer en bæredygtig, varm fiskeret for 100 kroner, mens bæredygtige drikkevarer og snacks kan tilkøbes. De to værter, Bøje Nielsen og Hasse Schneidermann, har denne gang inviteret en række spændende personer til mikrofonerne, for at indkredse aftenens tema: Bæredygtighed. - Fri entré.


Global bæredygtighed.
Jacob Lænsø som er facilitetsansvarlig i Bæredygtighedens Hus og Jakob Krogh Vinkler fra Fish-a-Deli Cirkus indkredser aftenens tema og byder velkommen inden Susanne Søes Hejlsvig og Stine Drøgemüller fra "Walk the Green Talk" i Aarhus inspirerer alle til selv at leve bæredygtigt i dagligdagen. Formanden for Syddjurs Kommunes bæredygtighedsudvalg, Flemming Hynkemejer og Elinor Bæk Thomsen som er bæredygtighedskoordinator i samme kommune fortæller om deres arbejde med at omstille en hel kommune til bæredygtighed. Fie Karlsen fra Reno Djurs fortæller nyt om renovationens øgede fokus på genbrug og genanvendelse og Lone Bolther Rubin fra Cirkulært Innovationsnetværk, Djursland præsenterer netværket af private virksomheder der producerer bæredygtige varer og ydelser mens Solveig Fries & Jonas Hagen Høj fra off-grid byggeriet på Grobund fortæller om at bygge og bo småt og bæredygtigt.
Sædvanen tro præsenterer Live Radio Kalø lidt godt, levende musik undervejs i udsendelsen. Og denne gang er det er overraskelse, hvem der giver den gas i Fish-á-Deli-Cirkus teltet.

Fish-á-Deli -cirkusteltet åbner for gæster kl. 18.30 og serverer en bæredygtig, varm fiskeret til alle gæster, der betaler 100 kroner. Bæredygtige drikkevarer og snacks kan tilkøbes. Vi vil gerne vide hvor mange vi skal lave mad til, så tilmelding anbefales til smag@smagsmad.dk hvis man vil være sikker - men man kan også tage chancen på døren. Tag varmt tøj på!

Arrangeret af Radio Rønde, Syddjurs Lokalradio.

Det er hér dét sker:
Pakhuset
Grenå Havnekontor
Nordhavnsvej 1
8500 Grenaa

Kilde: Radio Rønde, Syddjurs Lokalradio.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam