Fodbold – Danmarksserien herrer: God fight blev ikke belønnet pÃ¥ Riisvangen Stadion i Ã…rhus

Man følte med GIF-spillerne efter udekampen på Riisvangen Stadion mod Århus Fremad i pinsen. Påny havde de leveret en flot fight og til tider godt spil mod divisionsreserverne, men den fine indsats blev ikke belønnet med point.

Christian Fritze (billedet yderst til venstre) blev kÃ¥ret til dagens GIF’er i forbindelse med udekampen mod Ã…rhus Fremad.
Af Mogens Q. Sloth

Endnu engang var angriberne ikke skarpe nok - selv et straffespark blev brændt, og på grund af GIF's scoringskrise vandt Fremad 2-0. Men alt taget i betragtning kunne GIF have fortjent det ene point.
– Pokkers ærgerligt, var cheftræner Brian Engelunds umiddelbare kommentar til kampen.
– Vi leverede en stor arbejdsindsats og godt spil i store dele af kampen, og vi havde ogsÃ¥ chancerne til at score. Men den store forskel var, at Ã…rhus Fremad i modsætning til os effektivt udnyttede deres chancer.
Fremad kom foran i det 8. minut. Mens GIF'erne var på vej fremad, slog hjemmeholdet kontra, og Martin Høgh, som GIF havde svært ved at holde, kunne fra tæt hold score til 1-0. Kort før pausen blev det 2-0 ved Thomas Sandau på hovedstød efter hjørnespark.

Fritze dagens GIF'er

Fra 2. halvlegs start satsede GIF offensivt og med kun tre mand i det bageste forsvar. Og på ny spillede holdet sig frem til flere store chancer, mens Fremad var sjældne gæster foran GIF-målet. Christian Fritze, der synes at have fundet formen, driblede sig solo gennem Fremads forsvar, men skød i sidenettet. Den både teknisk velfunderede og arbejdsomme Fritze blev kåret til dagens GIF'er.
I det 30. minut fik GIF tilkendt et straffespark, da en Fremad-forsvarer havde hånd på bolden i feltet. Topscorer Anders Kaagh misbrugte det store tilbud, idet Fremad-målmand Jacob Kaas klarede hans skud i stor stil. Kort efter havde Mikkel Stær en stor chance, men påny manglede skarpheden - og heldet.
– Vi kæmpede fantastisk mod et godt spillende Fremad-hold og kunne have fortjent uafgjort, men nÃ¥r vi ikke kan score pÃ¥ vores chancer, er det vel ikke fortjent, vurderede en ærlig GIF-træner, Brian Engelund.

Kilde: Grenaa Bladet